Logeren op woonboot B&B Albertje - Amsterdam beleef je vanaf het water

watervilla-albertje-bla

Locatie

B&B Watervilla Albertje ligt in het zijkanaal i in Amsterdam Noord. Het is een ideale stek om de stad te bezoeken. Parkeren is hier nog gratis. Ons kanaal is een zijtak van het IJ en ontspruit naast het NDSM-terrein waar wij zo'n 900 meter vandaan wonen.

In de IJ-hallen op de NDSM worden veel evenementen georganiseerd, van de grootste vlooienmarkt tot de hipste muziek- en culturele festivals. Op deze voormalige scheepswerf kun je op diverse plekken heerlijk eten, drinken en genieten. En je hebt een adembenemend uitzicht over het IJ.
Het industriele en toch charmante karakter van deze buurt komt hier optimaal tot haar recht.

Vanaf het NDSM-terrein vaar je met de gratis pont naar de 'overkant' en sta je met 12 minuten op het centraal station in hartje Amsterdam. Of met 6 minuten richting de Houthaven met daarachter o.a. Prinsen-eiland en de Jordaan.

Amsterdam en omgeving

Vanuit Bed&Breakfast Albertje is een bezoek aan de Zaanstreek en Zaansche Schans met haar beroemde molens aan te bevelen. Of eet een lekker visje in Volendam en pak eventueel het veerpontje naar Edam.

Moe van alle drukte?

Rust heerlijk uit of maak een fijne wandeling in natuurgebied het Twiske. Verken landelijk Noord met haar autentieke dorpen Ransdorp en Holysloot, en geniet van een bakje koffie met het uitzicht over het IJsselmeer in Durgerdam. Of verwen jezelf met een high-tea in het mooie Waterland.

watervilla-albertje-bla